Авто-МотоАвто-Мото

Тол такси оптимизиране

Номер обява 95819, добавена на 18.01.22
Съдействие при възстановяване на ДДС и Акциз в цяла Европа
За осъществяване на транспорт с лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, се налага да заплащате горива, AdBlue, пътни такси, паркинг и други съпътстващи разходи. Горивата освен с ДДС, са обложени и с Акциз. Законодателството позволява на превозвачите да възстановят платеното ДДС в Европа, а някои от държавите позволяват частично възстановяване на начисления Акциз.
Подател: Truckpoint
Град: Варна
Цена: 1 лв.
Сайт: truckpoint.co
Е-mail: Изпращане на съобщение
Контактна информация:
024236740
nopic
Автомобили за скрап

Номер обява 95798, добавена на 06.01.22
Купува стари коли, изгнили коли, повредени коли, ударени автомобили, изгорели автомобили, също бус, джип и други за скрап, цветни метали, части.Издава удостоверение за полиция и община .Обадете се за цена и заявка за извозване с наш транспорт на :02/4410524, 0887901663, 0879988765
Подател: mariovel
Град: град София
Контактна информация:
0879988765
Автомобили за скрап
Акредитирана изпитвателна лаборатория Ауто Тест Ла

Номер обява 95777, добавена на 20.12.21
АУТО ТЕСТ ЛАБ e акредитирана техническа служба на територията на Република България с Удостоверение № е34*2007/46-07 от 19 декември 2019г., издадено от ИА „Автомобилна администрация“ към Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
АУТО ТЕСТ ЛАБ извършва експертна оценка в процеса на внос и регистрация на моторни превозни средства, които не разполагат с типово одобрение за използване в рамките на ЕС. Моторните превозни средства преминават през техническа проверка, отговаряща на Европейските нормативни изисквания, след което се издава протокол, че съответното возило отговаря на изискванията за сигурност и безопасност, за да може да бъде регистрирано и използвано у нас и в Европа.
АУТО ТЕСТ ЛАБ извършва и експертна оценка при одобрението на изменения в конструкцията на моторни превозни средства и ремаркета.
В изпитвателна лаборатория квалифициран екип от технически експерти изпитват и проверяват всички компоненти – структурен интегритет на купе, работен режим, параметри на двигателя, огледала, фарове, мигачи и т.н.
АУТО ТЕСТ ЛАБ изпълнява функции, делегирани от държавните институции, партнира с ведомствата, контролиращи безопасността в транспорта и участващи в транспонирането на европейските норми в българското законодателство.
Целта и мисията на Техническата служба е нейните клиенти да получават квалифицирано консултиране и бързо, персонално обслужване при удовлетворяване на техните нужди като потребители.
Адрес на лабораторията: гр. Перник, кв. Църква, ул. Кралевски Път №1
Адрес на техническата служба: гр. София, 1113, бул. Цариградско шосе – Винарово колело /източно крило на моста на „4-ти километър“/
Научете повече на сайта ни autotestlab.bg
Подател: АУТО ТЕСТ ЛАБ
Град: Перник
Контактна информация:
0885715844
Акредитирана изпитвателна лаборатория Ауто Тест Ла


<< Първа < Предишна 1 Следваща > Последна >>