ТуризъмТуризъм

„ Индия - онлайн”

Номер обява 95110, добавена на 30.09.20
„ Индия - онлайн” обединява в едно двете насоки на нашата дейност - за осъществяване на пътувания в Индия и Непал, Бутан и Шриланка, и за търговия и внос на стоки от Индия.
Желанието ни е да покажем различността на тези места и хора, дрехи и обзавеждане - мистериозни, цветни, екзотични.
Защо пътуваме – познато ви е нали? За нас отговорът на този въпрос е – човекът е човек, когато е на път.
Малко история – започнахме през 2011 с пътуванията до Индия, Бутан, Непал, Шриланка. на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия. Защото - да откриеш Индия е лесно – отваряш атласа – и готово. Но истинското приключение е в това да преоткриеш Индия лично, за себе си. Планини и плажове, гори и пустини са основните компоненти, от които е съставена великолепната рецепта, наречена Индия. И още - от спускането със ски по склоновете на Хималаите, от удоволствията на пясъчните плажове по крайбрежието, и от лагуните на Южна Индия. От зашеметяващите крепости, заобиколени от пясъчните дюни на Великата Индийска пустиня, от опознаването на Индийските гори и резервати.
Ние сме специалисти в Исторически обиколки, Спа & Аюрведа почивки, религиозни и поклоннически пътувания, приключенски турове, пътешествия „Дива природа”, високопланински преходи, сватбено пътешествие, луксозни почивки на плажовете по крайбрежието, Индийски круизи и архитектурни обиколки на Индия, самолетни билети и съдействие за визи.
От 2013 – развихме най-напред във Фейсбук, нашият “Онлайн магазин Индия - всеки ден, online shop India for Every Single Day” – с мотото- “Всичко от и за Индия” – а вече и india-online – Магазин за ръчни изделия от Индия с високо качество, атрактивни бижута и дрехи, копринени и кашмирени шалове, дърворезби, картини, звънчета гунгру и бижута за танц, линия – “Мандала” – чанти и постелки за йога, стенни пана и покривки за легло, облекло, също и книги за Аюрведа, готвене, Мандали оцветяване, пътеводители, романи.

Web: www.india-online.eu e-mail: office@india-online.eu
phone:+359 899959588: +359 2 426 5646: Адрес: 1303 София, ул. Пиротска 45
FB: Онлайн магазин Индия - всеки ден, online shop India for Every Single Day
Подател: registar123@abv.bg
Град: София
Контактна информация:
0899959588
„ Индия - онлайн”„ Индия - онлайн”„ Индия - онлайн”„ Индия - онлайн”
Хотел Орбита - хотел в Благоевград

Номер обява 95099, добавена на 10.09.20
Започнали сте да планирате лятната си почивка, като предпочитате тя да е в хотел в платинена? В случай че е така, можем да ви приложим Хотел Орбита - хотел в Благоевград, където да се насладите пълен релакс . Хотелът има 34 обзаведени стаи и 7 апартамента, както и разполага със СПА център. В ресторантът му се приготвят уникални специалитети с натурални продукти.
Подател: Васил Димитров
Град: с.Бистрица, Благоевград, след парк Бачиново, 2700
Контактна информация:
0892254302
Хотел Орбита - хотел в Благоевград


<< Първа < Предишна 1 Следваща > Последна >>