Битова техникаБитова техника

Конвектори ADAX NEO с WiFi термостат

Номер обява 95169, добавена на 14.10.20
Най-добрите предложения на конвектори ADAX-Посетете ни на нашият уеб сайт www.adaxonlineshop.24bg.eu. Качествени норвежки конвектори АДАКС на топ цени!
Ново поколение уреди ADAX NEO с WiFi термостат - съвременна, елегантна, тънка форма подходяща за всеки модерен интериор, адаптирана към различни помещения: жилищни, търговски и др. ADAX NEO H / L е проектиран от една от най-известните Скандинавски дизайнерски компании Hareide Designmill.

Вграденият безжичен термостат WT дава възможност за отопление при необходимост, както и за регулиране на стайната температура през нощта или през деня, по време на сън или на работа. Текущите настройки може да се променят по всяко време и от всяко място, много лесно и бързо от мобилно устройство чрез приложението Smart Heater арр.
Подател: Пенков
Град: София
Контактна информация:
0895790441
Конвектори ADAX NEO с WiFi термостат
Комплексный подход при международных перевозках грузов во Владивостоке

Номер обява 95155, добавена на 10.10.20
Поручив транспортно-экспедит рской компании Азия-Трейдинг решение задачи доставки грузов, у Вас не возникнет ни малейшего повода для неуверенности и беспокойства. Наши клиенты всегда знают, где находится их груз и что он идет в соответствии с графиком.
Подател: AlexSen
Град: Владивосток
Цена: 1000 лв.
Сайт:
Е-mail: Изпращане на съобщение
Контактна информация:
89644431130
nopic
Климатици Дайкин от Тermos.bg

Номер обява 95108, добавена на 23.09.20
Търсите висококачествени климатици от доказана марка за своя дом? В случай че е така, можете да изберете от моделите на климатици Дайкин от Тermos.bg - https://termos.bg/category/klimatici?ven dors=daikin . Те са с енергиен клас A++, ниски нива на шум на вътрешното тяло, с възможност за управление чрез дистанционно и смартфон.
Подател: Емил Георгиев
Град: гр. София бул. Цариградско шосе 135Д
Контактна информация:
024445522
Климатици Дайкин от Тermos.bg


<< Първа < Предишна 1 Следваща > Последна >>